Ne dorim ca integrarea platformei cu site-ul evenimentului să fie una cât mai invizibilă pentru concurent. Astfel că am realizat mai multe coduri de embed care pot fi folosite pentru site-ul evenimentului.

Ele sunt niste coduri HTML sub forma de iframe care trebuie inserate in paginile evenimentului. Ele sunt asemănătoare unui cod de embed pentru un clip youtube.

Unde pot lua codurile de embed

Codurile, se găsesc în platformă în secțiunea Promotion > Widgets.

Ele pot fi previzualizate în platformă cu un click pe butonul de preview. Iar codul ce trebuie pus pe website este cel din caseta de text din dreptul fiecăruia.

Ce coduri sunt disponibile?

Pe website se pot integra modulele de mai jos.

Event Stats

Este un modul ce afisează statistici despre numărul de alergatori

Race form

Modulul pentru afisarea formularului de înscriere. Recomandăm afișarea lui într-o pagină dedicată. El este foarte înalt pentru scenariul în care este accesat de pe mobil, când el se adapteaza dar lungimea lui crește.

Entries list

Modulul pentru afisarea listei de participanți. Recomandăm afișarea lui într-o pagină dedicată. El este foarte înalt pentru scenariul în care este accesat de pe mobil, când el se adapteaza dar lungimea lui crește.

Start list search

Modulul pentru afisarea prin cautare a listei de participanți. Spre deosebire de modulul de mai sus, lista de participanți nu este afișata complet, ci doar prin efectuarea unei căutari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.