În acest moment nu avem o modalitate automată de modificare a categoriilor de vârstă în cazul schimbării datei de eveniment. Mai jos vom detalia pași ce trebuie urmați pentru actualizarea manuală a categoriilor.

Am dori să menționăm totuși recomandarea noastră ca vârsta la evenimente să fie calculată luând în calcul anul nașterii sau vârsta împlinită în anul evenimentului, indiferent când se întâmplă acest lucru. În această situație nemaifiind nevoie de modificare a categoriei.

Pasul 1 – Exportă lista de participanți

Detalii despre acest pas, puteți afla din pagina aceasta.

Pasul 2 – Identificarea concurentilor afectati

Următorul pas implica identificarea în export pentru fiecare cursă a concurenților afectați, acele înscrieri care au nevoie de schimbarea categoriei având în vedere noua dată a evenimentului.

Acest lucru se poate face ordonând lista de înscrieri după data nașterii și urmarind vârsta la trecerea de la o categorie la alta. În cazul de mai jos este vorba de vârsta de 40 de ani.

Coloana de age arată vârsta calculata după noua data, categoria este însă cea selectată la înscriere.

Astfel identificăm 3 persoane care în noua data au 40 de ani, dar ei s-au înscris în categoria 18-39 după data veche.

Pasul 3 – Schimbarea categoriei

Vă recomandăm ca la început să marcați prin culoare sau bold randurile înscrierilor pe care va trebui sa le modificați. Urmând ca apoi să le modificați pe toate odată.

Modificarea lor o puteți face căutând persoana după nume și editând înscrierea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.