Inscrierile din aceast status sunt inscrieri care nu au fost duse pana la capat. Principalele motive pentru care acest lucru se intampla ar fi:

  • Inregistrari de test, facute uneori de persoane pentru a testa daca sunt deschise inscrierile, ce campuri sunt necesare sau din orice alt motiv. Ele sunt de cele mai multe ori usor vizibile pentru ca au informatii incorecte (ex:nume fictive gen Ion Ion)
  • Utilizatorul nu a completat toate campurile, astfel ca sistemul ia afisat un mesaj de informare cu ce campuri mai trebuie completate, dar acesta nu a corectat si retrimis formularul
  • Utilizatorul a fost intrerupt, in timp ce completa formularul sau a asteptat mai mult de 20 de minute intre pasi formularului de inregistrare. In momentul in care el a reinceput formularul sistemul reincepe cu o inscriere noua, astfel ca inregistrarea veche va ramane in statusul incompleta

ATENTIE la inscrierile ce se creaza chiar acum

In lista de inregistrari incomplete sunt si inscriere care sunt chiar in acest moment create/completate. Inainte de a face orice actiune va recomandam sa va uitati in fisa inregistrarii la data inregistrarii. Daca aceasta este una recenta, mai putin de 2-3 ore fata de ora curenta ar trebui sa asteptati inainte de a face orice actiune.

Pasi pentru gestionarea inscrierilor in curs de validare

In mod normal pentru ca inscrierile nu au fost finalizate, ele ar putea fi considerate ca nu sunt valide, si ar putea fi pur si simplu sterse sau anulate. Totusi pentru ca exista o sansa ca unii concurenti sa lase o inscriere necompletata din neatentie sau greseala va recomandam urmatorii pasi de urmat:

1. Verificati daca inregistarea are informatii reale sau este de test

Daca are informatii ce par reale (fara valori de genul: asdasdasdas) atunci ar putea fi o inregistrare valida, altfel este una de test si o puteti sterge.

2. Verificati daca inregistarea este una duplicat

In fisa inregistrarii aveti un widget special care incearca sa detecteze inscrieri duplicat. Pentru detalii despre cum faceti managementul inscrierilor duplicat, click aici.

3. Daca inregistarea este una incompleta

Daca inregistrarea este una incompleta, dar continte totusi date de contact (email/telefon), daca aveti timp si dorinta, puteti sa investigati situatia. Sa contactati concurentul pentru a afla de ce nu a finalizat inscrierea, daca s-a razgandit sau a intampinat probleme.

4. Daca inregistarea este una completa

Daca inregistrarea contine toate detaliile necesare inscrieri, mai putin metoda de plata, este posibil ca ea sa fie valida, dar concurentul nu a finalizat-o din greseala.
In acest caz ce puteti face este o treceti in statusul in curs de validare (pentru a se trimite notificarea la inregistrare) si apoi in statusul “lipsa plata”.
In cazul in care concurentul nu dorea sa finalizeze inscrierea pentru ca nu dorea sa participe, el nu va platii si automat in timp va fi anulat.

Comments

  1. Pingback: Care sunt statusurile inregistrarilor si ce reprezinta ele | Register.42km.ro Organizers Help

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.