In zona de admin platforma poate genera un raport al inscrierilor pe saptamani. El este disponibil in zona Rapoarte eveniment > Inscrieri pe saptamani.

In partea stanga sunt informatiile de la evenimentul curent iar in partea dreapta el poate fi comparat cu un alt eveniment, fie ca este o editie trecuta sau chiar un eveniment complet diferit.

Coloana Week

Raportul este efectuat pe saptamani si tine cont de numarul de saptamani pana la eveniment (coloana week din mijloc). Astfel ca indiferent de data evenimentelor, datele pot fi comparate usor.

Coloana de data

In ambele evenimente, imediat langa coloana din mijloc apare coloana date, care contine data in format An-Numar saptamana. Astfel ca data 201803, se traduce saptamana numarul 3 din anul 2018

Coloane cursa sau Total

Fiecare coloana pentru cursa sau cea de total eveniment, contine doua sub-coloane cu ce inscrieri noi s-au intamplat in aceea saptamana (week) si care este numarul total la care au ajuns inscrierile in aceea saptaman (ALL).

Cum sunt calculate inscrierile?

In acest raport sunt luate in calcul toate inscrierile, in afara celor anulate. Acest lucru este in special important la inscrierile din evenimentul curent daca sunt multe inscrieri intarziate sau in pending.

Alocarea inscrierilor pe o saptamana sau alta se face dupa data inscrierii si nu dupa data platii sau confirmarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.