Alocarea de numere se face automat doar daca este activata aceasta setare pentru eveniment. Click aici pentru a afla cum se face acest lucru.

Alocarea numarului se face la schimbarea statusului unei inregistrari in confirmat
Pana la acest status, nu se face alocarea unui numar in mod automat.

Se poate face doar in serie numerica consecutiva
In acest moment sistemul permite doar setarea primului numar alocat pentru o cursa, dupa care pentru fiecare inregistrare nou confirmata, el va aloca numarul consecutiv fata de ultimul numar alocat (vizibil si in tabelul din pagina).

 

Flow alocare automata numere de concurs

Alocarea numerelor de concurs (in cazul in care este activa aceasta setare) se intampla la trecerea unei inscrieri in stadiul de confirmat.

In acel moment sistemul verifica daca inscrierea are un numar alocat, iar in cazul in care nu are un numar alocat, face alocarea urmatorului numar din seria setata pentru cursa respectiva.

Acest lucru inseamna ca daca inseamna ca daca o inscriere are un numar alocat, la confirmare se sare peste etapa de alocare automata. Astfel un numar odata alocat unei inscrieri, indiferent daca ea este anulata si apoi reconfirmata isi pastreza numarul.

Daca doresti sa faci o alocare manuala de numere, pentru a preveni sa mai fie folosit un numar din seria de numere, alocarea manuala trebuie sa se intample inainte de confirmarea inscrierii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.