Sistemul este capabil sa aloce automat numere de concurs inregistrarilor confirmate. Setarile pentru alocarea de numere sunt disponibile la sectiunea Event Setup > Alocare numere din meniul principal.

alocare-numere

Considerete alocare numere automata

Se poate face doar in serie numerica consecutiva
In acest moment sistemul permite doar setarea primului numar alocat pentru o cursa, dupa care pentru fiecare inregistrare nou confirmata, el va aloca numarul consecutiv fata de ultimul numar alocat (vizibil si in tabelul din pagina).

Rezervare de numere
In cazul in care se doreste pastrarea unor numere preferentiale (exemplu numerele 1-10), este necesar sa fie setat ca prim numar de alocat pentru cursa respectiva, primul numar nepreferential care se doreste. In cazul nostru numarul 11.

Range-uri incapatoare de numere
Sistemul din pacate nu dispune de un sistem automat de detectie a suprapunerii de range-uri de numere.
Ca exemplu sa presupunem ca prima cursa are primul numar setat la 1 si a doua cursa are primul numar 100. Daca numarul de concurenti de la prima cursa va depasii numarul de 100 de participanti, sistemul va alocat in continuare numere (ex: 101, 102 etc) suprapunandu-se peste cursa a doua. Din acest motiv, dar si din usurinta de stii dupa numar cine de ce cursa apartine, recomandam alegerea unor range-uri incapatoare. In cazul nostru ar fi mai indicat ca a doua cursa sa inceapa de la numarul 500.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.