Daca nu ai un contract cu un operator de plati online noi iti recomandam Mobilpay (Netopia SRL) pentru ca are cele mai convenabile comisioane din start un sistem operativ si rapid de semnare a contractelor si de integrare cu platforma.

Demersurile pentru semnarea contractului si activarea contului se pot face rapid, in paralele cu elaborarea si trimiterea materialelor pentru crearea paginii de organizatie pe Galantom.

Pașii de urmat sunt:

1. Iti creezi un cont de comercint pe site-ul Mobilpay aici (Atentie! – sa nu scrii cu diacritice cand introduci datele organizatiei)

2. Pentru implementarea platilor online cu card bancar, in meniul de administrare al contului, sectiunea IMPLEMENTARE/DOCUMENTE LEGALE descarca contractele:

– Contract cadru pentru utilizarea serviciilor mobilpay.ro
– Anexa card/transfer bancar 2 – Descriere: anexa ce defineste termenii si conditiile procesarii platii prin card si prin transfer bancar).

procesator-1
procesator-2

3. Tipareste toate actele de mai sus, semneaza-le/stampileaza-le si trimite-le in dublu exemplar la Netopia SRL (vezi adresa aici).

4. Mobilpay (Netopia SRL) retrimite organizatiei copiile contractelor semnate si stampilate si, pe e-mail, confirmarea de activare a contului.

5. Cand ai primit contractele semnate si e-mailul de confirmare a activarii contului, contacteaza echipa Galantom pentru a primi consiliere pentru integrarea cu platforma.

Daca ai deja contract cu Mobilpay, trebuie doar sa adaugi in modulul de administrare un nou cont de comerciant si sa faci procedura de implementare (da-ne un semn si putem sa te ajutam noi).

Daca ai contract cu un alt operator de plați online, putem face integrarea cu acesta. In acest caz trebuie sa iei legatura cu operatorul tau de plati online pentru detalii depre procedura de urmat pentru deschiderea unui subcont dedicat url-ului paginii organizatiei tale de pe platforma Galantom.

Alti operatori cu care lucreaza organizatiile prezente pe platforma sunt pana in prezent EuPlatesc si PayU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.