Login în aplicaţie

Voluntari de la kituri trebuie să intre pe:
https://register.42km.ro/organizers-admin/events

După accesul în aplicaţie, selectarea organizatorului se intră pe numele evenimentului şi apoi se pasă pe butonul expo admin:

Primul pas pentru a intra în zona de checkin după selectarea evenimentului, este să apăsaţi pe butonul de Checkin din sidebar (pe mobil trebuie apăsat butonul cu 3 linii de sus pentru a afisa sidebar)

Căutare prin scanare cod QR

Dacă au fost trimise către concurenţi codurile QR, acestea se pot scana prin scannerul integrat în pagină. La scanare se deschide automat pagina concurentului şi se pot urma paşii de la validare înscriere.

Căutare concurent

În pagina de checkin puteţi folosi caseta înscrişi pentru ca căuta concurenţi după nume, email, cursă etc. Caseta este în mod default ascunsă, dar o puteţi deschide prin apăsarea butonului din dreapta.

După filtrare, platforma afisează o listă cu înscrierile care se potrivesc căutarii:

Validare înscriere

După identificarea unui participat se intră pe înscrierea lui şi se verifică ca datele dintr-un act de identitate corespund cu datele lui.
Se reţin datele necesare pentru predarea kitului (bib, marime tricou etc.) după care se poate bifa kitul predat din caseta de actiuni.
Campul de note este în mod normal gol. Se trec doar observaţii interne atunci cand este cazul.

Validare semnătură online

Dacă evenimentul foloseşte facilitatea de semnătură online printre informaţiile ce trebuie verificate sunt si cele din caseta declaraţii concurenti. Pentru fiecare concurent (dacă e vorba de o ştafetă sau echipă) apare o casetă Waiver cu un cod numeric, dar şi tipul de consimtământ oferit.

Unul dintre ele este cel tip checkbox, de la înscriere dar el poate fi ignorat. Cel care este obligatoriu este cel care are o caseta verde cu eticheta semnat (vezi mai jos). Pentru verificare se va observa dacă datele de la înscriere corespund cu cele introduse la semnare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.