Sistemul de inscrieri permite doua variante de limitarea a inscrierilor ca si limita de varsta.
Ambele presupun ca in formularul de inscriere sa existe campul “Data nasterii”. Varsta se calculeaza in functie de optiunea setata pe eveniment, detalii aici.

1. Setarea de limite de varsta in definirea categoriilor.

Prima optiune este ca in cazul evenimentelor individuale sa fie definite pe fiecare categorie limite de varsta. Varsta minima  sau varsta maxima. Detalii despre adaugarea/editarea categoriilor se afla aici.

In cazul activari, sistemul foloseste data de nastere a participantului pentru a determina daca a ales categoria corecta. In caz ca un concurent selecteaza categoria 18-35 de ani, dar data nasterii este pentru cineva de 50 de ani, sistemul ii va afisa un mesaj de eroare in care il va anunta ca data nasterii nu se potriveste cu limitele de varsta ale categoriei selectate.

In cazul in care nu se stabileste o varsta minima se permite orice varsta infererioara si incluzand varsta maxima (completand doar varsta maxima). Alternativ daca se completeaza doar vasta minima se permite orice varsta peste si inclusiv varsta minima.

Adaugare-Categorie

1. Setarea de limite de varsta in definirea formularului.

La evenimentele de grup (echipa/stafeta) se poate seta o varsta minima prin campul de data nasterii din cadrul formularului.

In detaliile campului de data nasterii se poate seta o varsta minima care se aplica indiferent de setarile de la categoriile de varsta.

Detalii despre definirea formularul gasesti aici.

ATENTIE! Editarea formularului dupa ce exista inscrieri in sistem nu este recomandata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.