Adăugarea unui produs de donație poate fi o modalitate simplă prin care concurenții pot susține una din cauzele oficiale ale evenimentului.

În platformă acest lucru se poate realiza prin adăugarea unui produs în secțiunea de Merchandise a evenimentului.

Pentru că produsele au doar un preț fix, pentru donații recomandăm adăugarea a 2-3 produse de valori diferite, ex: donație 10 lei, donație 50 lei, donație 100 lei.

Concurentul având posibilitatea de a adăuga mai multe produse, poate astfel dacă dorește o suma mai mare decât valorile produselor prin compunerea lor.

Ce este important de menționat la acest mecanism este că donațiile trec financiar prin contul organizatorului, indiferent dacă e vorba e plata prin bancar sau prin card bancar. Acest lucru trebuie avut în vedere la decontarea sumelor către cauzele susținute. Lucru pentru care recomandarea noastră este să existe un acord de colaborare pentru a justifica financiar plata respectivă.

În cazul în care se dorește adăugarea de donații pentru mai multe cauze se poate stabilii un atribut cu numele cauzei pe fiecare produs, atfel încât la adăugarea produsului concurentul să stabilească pentru cine dorește să doneze.

Mai multe detalii despre cum se poate adauga un produs puteți afla cu un click aici.

Comments

  1. Pingback: Metode de susținere a unor cauze caritabile la evenimentele sportive - Register.42km.ro Organizers Help

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.