Platforma de inscrieri register.42km.ro permite ca sportiv sa faci la aceeasi competitie mai multe inscrieri odata, in acelasi mod in care ai putea sa adaugi un produs in cosul de cumparaturi pe un magazin electronic.

Cum adaug mai multe inscrieri?

Pentru a adauga mai multe inscrieri, trebuie sa incepi procesul de inregistrare in mod normal ca pentru orice inregistrare. In pasul 3, inainte sa selectezi metoda de plata, poti sa adaugi o noua inscriere, facand click pe butonul verde, Adauga o noua inscriere.

cos de inregistrari

Dupa click pe acest buton se reia procesul de inscriere si puteti introduce o noua inscriere. Puteti relua acelasi proces de oricate ori doriti si adauga oricate inscrieri.

Pot edita una din inscrierile adaugate?

In momentul in care ajungi din nou in pasul 3, langa fiecare inscriere apare un buton de edit. Facand click pe acel buton poti sa editezi aceea inscriere.

Care e suma totala de plata?

In momentul in care ai adaugate toate inscrierile dorite, dupa lista de inscrisi poti observa suma totala de plata.
Ea tine cont de toate reducerile fiecarei inscrieri, cat si eventualele reduceri pentru inscrieri de grup.

cos de inregistrari 2

Cum pot platii pentru inscrierile de grup?

Pentru inscrierile de grup poti opta pentru oricare din metodele de plata disponibile pentru inscrierile individuale. Daca alegi metoda de plata online vei fi directionat catre procesatorul de palti cu suma de plata pentru intreg grupul nu doar pentru inscrierea ta.

cos inregistrari selecteaza plata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *