Gestiunea acestor inscrieri este total la latitudinea organizatorului. Sistemul permite sa confirme o inscriere pur si simplu, daca doreste sa ofere gratuitate, chiar daca nu exista o plata.

Totusi. noi va recomandam sa urmariti reducerile si inscrierile gratuite acordate. Acest lucru va va ajuta sa aveti o imagine mai clara asupra incasarilor din taxele de participare si sa puteti preconiza bugetul mult mai exact la editiile viitoare.

Sistemul permite sa urmariti inscrieriile acordate gratuit in doua moduri.

1. Urmarirea prin coduri de discount

In zona de coduri de discount puteti adauga un discount denumit “Discount parteneri” cu reducere 100%, care il puteti adauga la inscrierile gratuite. Astfel la finalul evenimentului puteti urmarii cate inscrieri au primit acest discount. In acest mod insa nu se face calculul automat de suma acordata ca si discount.

2. Urmărirea prin un grup de înscrieri

O altă modalitate de a gestiona înscrierile gratuite este prin crearea unui sau mai multor grupuri de înscrieri fără opțiunea de plată.

Click aici pentru detalii despre grupuri de înscriere.

3. Urmărirea prin metoda de plata dedicată

Pentru acest lucru e necesar sa aveti o metoda pentru discount parteneri adaugata in contul dumneavoastra de organizator si apoi asociata la evenimentul pe care lucrati in acest moment.

In momentul in care aveti de confirmat o inscriere gratuita, la fel ca la orice inscriere, puteti adauga o plata noua pentru aceasta, cu suma care ar fi trebuit sa o plateasca in mod norma, dar selectand la metoda de plata, metoda discount parteneri adaugata de dumneavoastra.

Puteti chiar daca aveti mai multe inscrieri de la un partener sa adaugati o singura plata pentru toate inscrierile lui.
Astfel ca veti putea apoi pe pagina platii sa vedeti valoarea totala a inscrieriilor acordate partenerului, dar si sa confirmati toate inscrieriile cu un singur click.

Avantajul acestei metode este ca la final puteti avea un total despre reducerile acordate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.